Bel mij
*
*
Velden met een * zijn verplicht
<< Terug naar overzicht

1. “Wat een ongelofelijk coole auto! Caramba!”
Voor haar programma‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ reisde Floortje Dessing een paar dagen mee met de Nederlandse Lianne Steenkamp-Slegh uit Grootebroek en haar Zuid-Afrikaanse man Will. Ze wonen en werken in een Toyota Land Cruiser uit 1987 met tent op het dak. De doorleefde Toyota maakte duidelijk indruk op Floortje. De uitzending is te zien op Uitzending Gemist.
 

2.“Toen Toyota de Prius begon te ontwikkelen, was er helemaal geen markt voor. Die hebben ze zelf gecreëerd”
Eric Louwman, President Louwman & Parqui, is als Toyota importeur vergroeid met het merk. In het magazine MyToyota vertelt hij wat Toyota zo bijzonder maakt. “Ze durven ver vooruit te denken.”
 

3.“’s Werelds meest verkochte hybride is zowaar een beetje sexy geworden”
Autoweek blaast de loftrompet over de nieuwe Toyota Prius. Hij is niet alleen 18 procent zuiniger dan zijn voorganger, hij rijdt ook beter, biedt meer ruimte én ziet er aantrekkelijker uit dan voorheen.
 

4. “Op vakantie hebben we er eentje gehuurd en toen stond ik met de slappe lach bij het tankstation, zo zuinig is hij.”
Acteur Kasper van Kooten laat in het maandblad Flair weten erg gecharmeerd te zijn van een Toyota AYGO. Zo’n zuinige auto zou hij wel willen hebben.
 

5.“1 miljoen kilometer op de teller spreekt voor zich”
De Toyota Prius van de Oostenrijkse taxichauffeur Manfred Dvorak heeft inmiddels meer dan 1 miljoen kilometer gereden. Klanten zijn vaak vol ongeloof.

 

 

 

FotoFoto