Bel mij
*
*
Velden met een * zijn verplicht
<< Terug naar overzicht

Geniet van de auto die autorijden weer leuk maakt. U merkt 't direct als u achter het stuur zit: dankzij het stijlvolle interieur, de uitstekende wegligging en stabiliteit beleeft u meer plezier dan ooit... De Corolla is een icoon. En al jaren de best verkochte auto ter wereld. Dus dit compleet nieuwe model gaat gegarandeerd een glanzende toekomst tegemoet. Bezoek nu onze showroom in Opheusden om de nieuwe Corolla te bewonderen!


Corolla Business Edition
De Corolla Business Editions zijn voorzien van alle zakelijke features die u nodig hebt én de nieuwste hybride technologie. Hij is standaard voorzien van een premium interieur, een navigatiesysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Hierdoor rijdt u heel relaxed en met een lage CO2 uitstoot naar de zaak of naar een klant. U rijdt de Corolla Hatchback vanaf € 23.995,- of € 162,- netto bijtelling.


Aangenaam ontspannen
Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen voor uw comfort. Sportstoelen bieden optimale steun zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit. De positie achter het stuur is heel natuurlijk en helpt zo vermoeidheid tegen te gaan. Met uw handen op het stuur bedient u snel en gemakkelijk infotainment en audio.


Slimme en praktische Touring
Als Touring Sports biedt de Corolla met 598 liter bagage de ruimte die u nodig heeft. De passagiers achterin zitten net zo comfortabel als de mensen voorin. Dankzij de royale bagageruimte met verstelbare laadvloer, de handige zijvakken en de makkelijk neerklapbare achterbank kunt u heel veel meenemen. Schuift u uw voet onder de achterbumper? Met de handsfree kicksensor opent de kofferbak zich vanzelf.

FotoFotoFotoFoto