Bel mij
*
*
Velden met een * zijn verplicht
<< Terug naar overzicht

De Toyota Proace Electric is een hit! De batterij-elektrische bedrijfswagen is met afstand de onbetwiste nummer 1 in zijn klasse. Een echte koploper dus, die ook nog eens zonder schadelijke emissie rijdt. De Toyota Proace Electric gaat aan kop in het zogeheten MDV-segment. Die afkorting staat voor Medium Duty Van. Dit is een lichte bedrijfswagen.

Acceptabele actieradius
Door het lokale stikstofprobleem is er meer vraag en urgentie voor een batterij-elektrische bedrijfswagen dan ooit. Daarom introduceerden we al begin 2020 de volledig elektrische Proace Electric, een van de weinige batterij-elektrische bedrijfswagens met een acceptabele en realistische actieradius van tot 330 kilometer (WLTP). Hiermee is de Proace Electric een serieus alternatief voor een lichte bedrijfswagen op diesel. Een acceptabele actieradius is voor veel ondernemers namelijk een belangrijke voorwaarde om over te stappen naar elektrisch rijden. Dat zien we terug in de verkopen van de Proace Electric.


Nieuw: Proace City Electric

Ook overstappen? De succesvolle Proace Electric is leverbaar met de keuze uit drie lengtematen en drie uitvoeringen en optiepakketten. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor unieke ombouwvarianten te kiezen, zoals de Proace Truck en Proace Taxi. Vanaf het vierde kwartaal van 2021 is het bovendien mogelijk om de compacte broer van de Proace Electric te bestellen, namelijk de Proace City Electric. Leverbaar met een 50 kWh accupakket en een actieradius tot 280 kilometer (WLTP).


Tot 1 miljoen kilometer garantie op batterij

Het onderscheidend vermogen zit bij Toyota, zoals altijd, in een extra zekerheid en duurzaamheid. Dat is voor de Proace Electric niet anders. Toyota biedt standaard 5 jaar (tot 200.000 kilometer) garantie op de bedrijfswagen. Nog indrukwekkender zijn de garantievoorwaarden op het accupakket. Toyota biedt namelijk tot 15 jaar of 1 miljoen kilometer garantie op het batterijpakket!

FotoFoto