Bel mij
*
*
Velden met een * zijn verplicht

Van Suilichem Auto's is als familiebedrijf al sinds 1924 actief is in de autobranche. Begonnen op kleine schaal met reparaties, fietsen, bromfietsen en motoren en nu uitgegroeid naar een full-servicebedrijf waar de klant een volledig mobiliteitspakket geboden wordt: verkoop, onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden, ruitreparatie/vervanging, aircoservice, etc.

Het informele karakter van ons bedrijf en de grote inzet van al onze medewerkers heeft ervoor gezorgd dat we al sinds 1924 een grote klantenkring mogen bedienen die van heinde en ver bij ons komt voor een nieuwe- of gebruikte auto of voor onderhoud en service. Sinds jaren staat ons bedrijf bovenaan in de CSI-index van Toyota. Dit is de tevredenheidsmeting die Toyota al jaren uitvoert onder alle klanten. Dit is voor zowel de werkplaats als de verkoop afdeling. Hiervoor zijn wij onze klantenkring dan ook zeer erkentelijk!

FotoFoto
  • carVerkoop, onderhoud en reparatie alle merken
  • repairSchadeherstel en ruitenservice
  • tiresBandencentrum
  • carwashCarwash

Vanaf 1969 voert ons bedrijf het merk Toyota, waarmee we een van de eerste Toyota-dealers in Nederland waren. Nog steeds is Toyota ons huismerk. Wij zijn dan ook officieel erkend reparateur van Toyota. Naast verkoop en onderhoud van Toyota's zijn ook alle andere automerken welkom. Wij kunnen alle automerken leveren met de bijbehorende service en garantie-aspecten. 

 

Quote
FotoFoto

"Ons team heet u van harte welkom!"

site-logo toyota